Ólomüveg Ablak, Ajtó és Nyílászáró Gyártás

Ólomüveg Ablak, Ajtó és Nyílászáró Gyártás

Önt is elvarázsolták már a templomok gyönyörű ólomüveg ablakai? Szépítse otthonát színes, Tiffany ólomüveg ablakberakásokkal és ajtóbetétekkel, egyedi elképzelése és ízlése alapján.

A Tiffany, vagy ólomüveggel ellátott ajtók és ablakok, minden esetben megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, magukon viselik az üvegművészet igényességének jegyeit, egyszerre idézik a régmúlt hangulatát, valamint tökéletesen beleillenek a mai modern világunkba.

 

Kialakításuk nagy művészi kvalitást és képzettséget, valamint nagymértékű mérnöki precizitást igényel, hiszen képzeletünkben össze kell állítanunk a minden szempontból megfelelő és elkészíthető minőségi mesterművet, hiszen például egy ólomüveg ablakberakásnak pontosan illeszkedni kell oda, ahová azt tervezték. A színes ablakokon és ajtókon átszűrődő fény csodás árnyéka, az egyedi, szokatlan minták és formák gyönyörködtetik a szemet, és rabul ejtenek minket. A legtöbb ember nem is gondolná, hogy a látogató szempontjából mennyire figyelemfelkeltő lehet egy bejárati ólomüveg ajtó. A hozzánk látogató barátok, vendégek érkezéskor ezzel szembesülnek, ami utal a házigazda ízlésére. Keressen fel bennünket, és mi elkészítjük az ön stílusának legmegfelelőbb színes dekorbetéteket.

  • Az ólomüveg ablakbetét kifejezetten jó választás a fürdőszobába, ahol úgy akadályozza meg a belátást, hogy ennek ellenére fényt is enged be. Nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre, mivel úgy gondoljuk, hogy elsősorban ott dől el az elkészült alkotás színvonala, minősége. Felmérjük az üvegben rejlő lehetőségeket, majd elkészítjük a vázlatot. A megvalósítás minden egyes megrendelés esetén, egyedi igényeknek megfelelően, a vevői elvárások szerinti legpontosabb kivitelben valósul meg, több mint 14 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött.

Fontosnak tartom az egyediséget, az ügyfelek maximális elégedettségét, valamint a vállalt határidők betartását. A munkát megelőzi az a helyszín, az ajtók és ablakok tanulmányozása, a motívumok, minták, és színek egyeztetése, az ötletek megszületése, amelyhez természetesen segítséget nyújtunk. Ezt követően elkészülnek a méretarányos, színes tervek.

Az ólomüveg ajtó és ablak betétek elkészítésekor egyedi motívumokat alakítok ki, és ha valaki kész ötlettel keres meg, azt is szívesen megvalósítom(amennyiben kivitelezhető fizikailag)