Modern ólomüveg térelválasztó lakásokba

Ólomüvegek és ólomüvegezés Budapesten

Az ólomüvegezés Budapesten, a nagyváros rengetegében is képes egyedivé tenni az otthonokat és középületeket, köztük az éttermeket és szállodákat. Utánozhatatlan, varázslatos hangulatot teremthetnek otthonunkban, ablak és ajtóbetétekként alkalmazva, vagy különböző dísztárgyak használatával.

Az ólomüvegezés Budapesten és a nagyobb városokban egyedi kihívást jelent a díszüveg művészeknek, hiszen különös figyelmet kell fordítani az itt lényegesen jelentősebb forgalom zajára is. Az épületek hangulatát, külső arculatát nagymértékben meghatározza az üvegfelületek kialakítása, díszítése.

Ólomüvegek és rézfóliás díszüvegek készítésével foglalkozom. Repertoárunk igen széles, ismerjük és alkalmazzuk a legkülönfélébb üvegmegmunkálási technikákat. Egyedi igényei szerint, az Ön elképzelései alapján készítjük el személyes, vagy ajándéktárgyait. Nagyobb munkák esetén, előre egyeztetett időpontban, helyszíni felmérést végzünk, majd ezt követően elkészítjük a méretarányos látványtervet, valamint árajánlatot adunk.

Ólomüveg ajtóbetét

A képen látható ólomüveg ajtóbetét a mérettől függően akár bejárati nyílászárókhoz vagy bútorok díszítéséhez is felhasználható.

Vállaljuk olyan díszüvegek tervezését és készítését, mely a modern lakások igényeinek is megfelelnek, melyek beépíthetőek bejárati- és beltéri ajtókba, ablakokba, bútorokba egyaránt. A bejárati ajtó kinézete utal a tulajdonosok ízlésére. A hozzánk látogató barátok, vendégek először a bejárati ajtóval szembesülnek. Keressen fel bennünket, és mi elkészítjük az ön stílusának legmegfelelőbb színes dekorbetéteket.

Ólomüveg tervezés és előkészítés

Az ólomüveg tervezése nagy gondosságot igényel, hiszen a díszüveg elkészítésekor nem csak az anyagra, hanem a leendő környezetre is figyelemmel kell lenni.

Különösen odafigyelünk az ólomüvegek tervezésére is, mivel ennek jelentős szerepe van a készülő alkotás megjelenése és minősége szempontjából. A minták, és formák kiválasztása, tervezése a megrendelővel közösen történik, előre elkészített alakzatok, valamint egyedi ötletek alapján, hiszen fontosnak tartjuk az egyediséget, az ügyfelek maximális elégedettségét.

Ólomüvegezéssel Budapest mellett Pest megyében is foglalkozunk, de a megrendelés nagyságától függően akár Magyarország távolabbi pontjaira is elmegyünk.

Amennyiben Ön is szeretne egyedi dísz ólomüveget Budapesten, kérem, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén, hogy megvalósíthassuk álmai ólomüvegét! Addig is látogassa meg ólomüveg képgalériánkat, és gyűjtsön ötleteket!