szekrény ólomüveg ajtóbetét

Egyedi bútor díszüveg és ólomüveg készítése, gyártása

Adjon eleganciát, stílust és ragyogást akár új, akár régi bútorainak az egyedülálló és különleges bútor díszüveg és ólomüveg technikával, mely kimagasló esztétikai élményt nyújt számunkra. Szekrények és gardróbok, amik egykor kedvelt darabjai voltak hálószobánknak, most akár konyháinkat díszíthetik, de ugyanúgy felhasználhatóak az étkezőnkben egy ritka műalkotásként, ékes díszei lehetnek fürdőszobánknak, vagy nappalinknak, de  a bútor díszüvegezésnek köszönhetően egyedi és stílusos könyvespolcként szolgálhatnak  irodánkban.

bútor ólomüveg

 

A belsőépítészetben, esztétikai szakértők úgy tartják, hogy a modern trendek elterjedésével, az egyedi díszüvegek tökéletes dekorációs alkotóelemeivé váltak bármilyen fényűző belső tér elrendezésének. Sokoldalú felhasználhatósága miatt rendkívül kedvelt mind az egyházi, mind pedig a világi építészetben, de az utóbbi évtizedekben különlegessége miatt egyre inkább elterjedt otthonainkban is. Az üveg különös varázsát leginkább fénnyel átvilágítva érhetjük el, ezért érdemes természetes fényforrás közelébe helyezni. Ezáltal az ajtóknál és ablakoknál alkalmazott díszüveg, ólomüveg betétek nagymértékben növelik otthonaink esztétikai értékét, és egyedivé, széppé varázsolják azokat, de kiválóan alkalmasak bútorokba építve, különböző világítótestek fényével átsugározva, egy egészen egyedülálló és utánozhatatlan kompozíciót kapunk.

Az egyedi, különleges szépségű bútordarabok kedvelőinek, kitűnő lehetőséget nyújtanak a különböző betétekkel díszített fürdőszoba- és konyhabútorok, szekrények, asztalok, ágyak, és az egyéb lakás kiegészítők. Az otthon bármelyik helyiségében egyedülálló hangulatot teremthet a bútor ólomüvegezése, például egy különleges, eredeti szekrény üvegbetéttel, lakásunk otthonosabbá, színesebbé, kellemesebbé válik, a megfelelő hozzáértéssel, és kellő alapossággal összeválogatott színvilág, és az egyedi minták, formák, egész nap páratlan szépségű fényjátékkal szolgálnak.

Az általunk forgalmazott darabok, sokszínűségük miatt megfelelnek a legkülönbözőbb egyéni igényeknek, a megrendelő személyes ízlésvilágához alakítva kerülnek tervezésre, és ezt követően megvalósításra. Professzionális elkészítésüknek köszönhetően garantált a kiváló minőség.