Ólomüveg térelválasztó

Térelválasztó ólomüveg tervezés és készítés Budapest

Térelválasztók segítségével egy helyiségen belül, újabb falak felhúzása nélkül alakíthatunk ki privát területet. Ez a megoldás rendkívül egyszerű, de annál dekoratívabb. Az ólomüveg Tiffany térelválasztók nagyon helytakarékos, modern, és rendkívül divatos dekorációs megoldások.

Legnagyobb előnyük, fényáteresztő tulajdonságukban rejlik, ennek köszönhetően úgy választja el a tereket, hogy azok világosak maradnak, de mégis kellemes hangulatot teremt. A térelválasztók rengeteg lehetőséget kínálnak stílusos, elegáns terek kialakítására.

  • térelválasztó ólomüveg bámulatos hatása leginkább fénnyel átvilágítva érhető el, erre alkalmas a természetes, és a mesterséges fény egyaránt.
  • Az otthon bármelyik helyiségében egyedülálló hangulatot teremthetünk ólomüveg térelválasztók segítségével. Alkalmazásukkal lakásunk otthonosabbá, színesebbé, kellemesebbé válik, a megfelelő hozzáértéssel, és kellő alapossággal összeválogatott színvilág, és az egyedi minták, formák, egész nap páratlan szépségű fényjátékkal szolgálnak.

 

Az egyedi, különleges szépségű lakásberendezési elemek kedvelőinek, kitűnő lehetőséget nyújtanak a térelválasztó ólomüveg falak, mlyek egyedi arculatot adnak a helyiségeknek. A belsőépítészetben egyre elterjedtebbek a térelválasztó falak alkalmazása, mely ötvözi a hagyományos elemeket, motívumokat a modern lakásberendezési megoldásokkal.
Felhasználási területe rendkívül sokoldalú, alkalmazható reprezentatív terek, irodák dekorálására, alkalmazhatjuk bármely olyan lakótérben, ahol a fény kizárása nélkül szeretnénk kialakítani egy rendkívül stílusos és dekoratív privát területet.

Az általam használt ólomüveg típusok, sokszínűségük miatt megfelelnek a legkülönbözőbb egyéni igényeknek, a megrendelő személyes ízlésvilágához alakítva kerülnek tervezésre, és ezt követően megvalósításra. Professzionális elkészítésüknek köszönhetően garantált a kiváló minőség. Keressen telefonon vagy emailben, esetleg a kapcsolat menüpontban elérhető űrlap segítségével írja meg elképzeléseit.