Barokk stílusú Tiffany lámpa

Tiffany lámpa árak

Tiffany Lámpa Árak

Sokan érdeklődnek stúdiónkban a Tiffany lámpa árakról, mely kérdésre tisztességes művész megközelítő összeget sem mondhat, amíg nem ismeri a megrendelni kívánó ügyfél elképzeléseit, hiszen elég a méretbeli különbségekre gondolni, nem beszélve a színösszetételről és a mintáról. Néhány ezer forintért legfeljebb jogtalanul eltulajdonított vagy bóvli „Tiffany ólomüveg lámpához” lehet hozzájutni.

A Tiffany lámpák elkészítése rendkívül aprólékos, időigényes, nagy odafigyelést, és szakmai hozzáértést követelő folyamat, tehát az egyedi Tiffany lámpa árak nem mondhatóak olcsónak. A speciális ólomüveg technikának köszönhetően méretben, színvilágban és formában szinte csak az elképzelés szab határt az elkészülő műalkotás végső alakjának.

  • Az alkotás elkészítéséhez vezető út első lépéseként tehát meg kell ismernünk a megrendelő elképzeléseit, a Tiffany lámpa leendő környezetének sajátosságait és egyéb berendezési tárgyait.
  • Csak ezek után tudjuk elkészíteni az előzetes tervet, melynek alapján már megközelítő összeget is tudunk mondani.
  • Akkor sem kell kétségbe esnie az ügyfélnek, ha úgy érzi, hogy számára ez megfizethetetlen, hiszen legtöbbször szinte észrevehetetlen változtatásokkal is jelentős mértékben csökkenthető egy Tiffany lámpa ára.

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően általában már a helyszín felmérésekor tájékoztatni tudjuk a megrendelőt, ha egyértelmű, hogy a vágyai és a Tiffany lámpa áráról alkotott elképzelései túlzottan messze esnek egymástól.
Ezekben az esetekben a művész és a vevő együtt általában megtalálja a megrendelő számára optimális megoldást.

  • Ma már ezek az alkotások, szinte mindenki számára elérhetőek. Széles kínálatomban mindenki megtalálhatja az ízlésvilágához legközelebb állót, és természetesen igyekszem a Tiffany lámpa árát is megfizethetően kialakítani, mégpedig oly módon, hogy ügyfelemnek minél kevesebbet kelljen feladnia az elképzeléseiből.

A szállodák, éttermek tervezői is arra törekednek, hogy egy olyan teret hozzanak létre, mely rendkívüli hatással van az oda érkező vendégekre, és mely felejthetetlen, semmihez sem fogható élményt biztosít számukra.

  • Ezek az ólomüveg Tiffany dísztárgyak az ajándékozás terén is kiváló lehetőségeket nyújtanak.

Egy jeles családi esemény, születésnap, házassági évforduló, vagy esküvő emlékezetes ajándéka lehet egy Tiffany lámpa. Ha ez sikerült, akkor az ajándékbontás utáni pillanatok örök életre emlékezetesek maradnak. Egy Tiffany óra segítségével az ajándékozott különlegesnek érezheti magát, és akárhányszor csak rápillant a kapott ajándéktárgyra, mindig eszébe jut a boldog pillanat, amikor átnyújtottuk neki. Tehát a siker teljes mértékben garantált.

Tegye boldoggá szeretteit az általunk – az Ön ízlése és elképzelései alapján – tervezett és elkészített Tiffany ajándéktárgyakkal.