Tiffany ólomüveg

Szállodák hotelek és étterem ólomüvegezése

Ki ne szeretne olyan esztétikus környezetben lakni, dolgozni ahol az üvegek színes fényjátékai a nap sugaraival együttműködésben, szinte életre keltik a helyiséget. Teremtsen varázslatos hangulatot a szálloda vagy étterem ólomüvegezése segítségével, hogy vendégei számára egyedi hangulatot biztosítson.

Az épületek hangulatát, külső arculatát nagymértékben meghatározza az üvegfelületek kialakítása, díszítése. A hotel, étterem ólomüvegezése többféle technológiával készülhet. A legismertebbek a Tiffany-üvegek, melyek különféle színű és méretű síküvegek összeforrasztásával készülnek, értéküket és időtállóságukat mi se bizonyítja jobban, minthogy a XIX. század óta jelen vannak a művészetben.

 

Legyen szó akár kisebb épületek, vagy akár egy monumentális szálloda ólomüvegezéséről, minden esetben készségesen állok ügyfeleim rendelkezésére, éttermektől kezdve, irodákon át, egészen a hatalmas csarnokokig, bemutatótermekig kínálok káprázatos átváltozást, kizárólag élvonalbeli, minőségi, és egyedi alkotásokkal.

  • Szeretne egy étteremnek egyedülálló dizájnt adni, vagy egy régi épületet új köntösbe öltöztetni?
  • Azonban ötletekre, a tervezéshez pedig segítségre van szüksége?
  • Saját elképzelésének megfelelő üveget, valamint egyedi méretű és kivitelezésű díszüvegeket is elkészítünk. Bátran keressen fel és nagy kreativitással, egyedi formatervezéssel elkészítem az Ön ízlésvilágához legközelebb álló vázlatokat.
  • A több mint 14 éves tapasztalat, és a művészi sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a legegyedibb igényeket is magas színvonalon, maximálisan ki tudja, elégíteni. Az épületekben céges logók, feliratok, egyedülálló dekorációk, speciális minták, motívumok a legkülönfélébb üveg megmunkálási technikák segítségével kialakíthatóak.

Személyre szabott megoldásokat biztosítok megrendelőim számára, valamint minden egyes ügyfeleimre nagy figyelmet fordítok, annak érdekében, hogy szolgáltatásom elérje a kívánt eredményt. A rám bízott munka tökéletesen megfeleljen az elvártaknak, az eredmény pedig minden igényt kielégítő legyen.